Οδηγίες για wrap

Σημαντική σημείωση: Εκτός απ' τις οδηγίες που συνοδεύουν όλα τα Αστεράκια και από κάποια βιντεάκια που θα βρεις σ' αυτό το site, υπάρχουν ειδικά εκπαιδευτικά βίντεο με οδηγίες που είναι ΜΟΝΟ για τα Αστεράκια. Δεν υπάρχουν σ' αυτό το site, δεν είναι public στο youtube. Για να τα δεις, επικοινώνησε μαζί μας με τα στοιχεία της αγοράς σου και θα σου τα στείλουμε. Σου θυμίζουμε επίσης ότι εκτός από τα ραντεβού για εκπαίδευση, μπορούμε να δούμε μαζί ό,τι σε προβληματίζει και με βιντεοκλήση (από skype, facebook, viber, κλπ).

Πώς να φορέσεις το μωρό σου με μάρσιπο αγκαλιάς wrap
Παρακάτω θα βρεις οδηγίες σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσεις το wrap σου με το μωρό σου. Ελπίζω να σε βοηθήσουν και να το ευχαριστηθείς!

Το wrap είναι ένα από τους πιο ευέλικτους τύπους μάρσιππων αγκαλιάς, με πάρα πολλές δυνατότητες και διαφορετικές θέσεις, όπως θα δεις παρακάτω. Λίγοι γονείς χρησιμοποιούν όλους τους τρόπους. Το σίγουρο είναι ότι ανάμεσα στις παρακάτω θέσεις θα βρεις κάποια ή κάποιες που θα βολεύουν εσένα και το μωρό σου!

Βεβαιώσου ότι ακολουθείς τους βασικούς κανόνες και ότι προσέχεις όλες τις λεπτομέρειες που αναφέρονται εδώ.

Αν δε βρεις εδώ τις οδηγίες που χρειάζεσαι για να για να χρησιμοποιήσεις το wrap σου, ή αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα και χρειάζεσαι βοήθεια, έλα στην επόμενη συνάντηση της ομάδας Babywearing για να βρούμε τη λύση!

Καλό babywearing!

Όλες οι οδηγίες για εκτύπωση .pdf αρχείο (746 ΚΒ) σε εκτυπώσιμη μορφή, πρέπει να τυπωθεί με χρήση της επιλογής "εκτύπωση διπλής όψης" (μπρος-πίσω) και στη συνέχεια να διπλωθεί σαν βιβλιαράκι.

volta-se-marsipo-wrap baby wrapped 2 Μεγάλο παιδί σε μάρσιπο wrap

Ο Βασίλης, στην πλάτη του μπαμπά του, σε μάρσιπο wrap