Φόρα κι εσύ ένα μάρσιπο αγκαλιάς με το μωρό σου!

Γιατί να πάρω μάρσιπο;

Στην καθημερινότητά μας ως γονείς, υπάρχουν πολύ συχνά περιπτώσεις όπου ένας μάρσιπος αγκαλιάς θα έκανε τα πράγματα πολύ ευκολότερα.

Μέσα στο σπίτι:
Μπορεί να υπάρχει ανάγκη να να κάνεις κάποια δουλειά, μπορεί να θέλεις να ετοιμάσεις το φαγητό της οικογένειας, μπορεί να πρέπει να βοηθήσεις το μεγαλύτερο παιδί σου να ετοιμαστεί. Με ένα Αστεράκι, θα έχεις τα χέρια σου ελεύθερα και την αγκαλιά σου διαθέσιμη.

Για χαλαρές στιγμές:
Μπορεί το μωρό σου να βγάζει δόντια και να χρειάζεται παρηγοριά, μπορεί να έχει αρρωστήσει ή να δυσκολεύεται με τη μπουκωμένη μυτούλα, μπορεί να έχει κολικούς ή να κοιμάται δύσκολα. Μπορεί να πρέπει να το κρατάς σε όρθια θέση γιατί έχει παλινδρόμηση, ή να πρέπει να τρώει χωρίς να ξαπλώνει. Με ένα Αστεράκι θα έχεις το μωρό σου ακριβώς εκεί που χρειάζεται να είναι.

Μωρό που κοιμάται σε KiBi μάρσιπο με κλιπς

Για πρακτικούς λόγους:
Μπορεί να έχεις εσωτερική σκάλα στο σπίτι και να χρειάζεται να ανεβοκατεβάζεις το μωρό σου, μπορεί το μεγάλο σου καρότσι να μη χωράει στο ασανσέρ της πολυκατοικίας σου, μπορεί να χρειάζεται να κατέβεις σκαλιά για να φτάσεις το γκαράζ. Με ένα Αστεράκι, δε θα χρειαστεί να κουβαλήσεις το βαρύ ρηλάξ (και μάλιστα στη μια πλευρά, με το σώμα σου να γέρνει και μακριά απ' το κέντρο βάρους σου).Στις σκάλες με το μωρό

Για περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει άλλη λύση:
Πώς θα κρατάς και την ομπρέλα σου και το καρότσι σου όταν βρέχει; Πώς θα πάρεις το καρότσι σε μέρη όπου ο δρόμος είναι ανώμαλος ή υπάρχουν πολλά σκαλιά; Πώς θα πας μαζί με το μωρό σου σε βάφτιση ή στη γιορτή του σχολείου να δεις το μεγαλύτερο παιδί σου; Πώς θα ψωνίσεις στο supermarket με το μωρό σου που δεν κάθεται ακόμα; Πώς θα κουβαλήσεις τα απαραίτητα στην παραλία; Πώς θα βγάλεις το σκύλο σου βόλτα μαζί με το μωρό; Με ένα Αστεράκι, όλα τα μπορείς!

Για να μη στερήσεις την αγκαλιά σου απ' τους άλλους:
Το μεγαλύτερο παιδί σου έχει ανάγκη απ' την αγκαλιά σου και απ' την προσοχή σου, όσο και το μωρό. Μπορεί να θηλάζεις αλλά να μη θες να στερήσεις την καθιερωμένη βόλτα στην παιδική χαρά. Μπορεί να κοιμίζεις το μωρό αλλά να πρέπει να βοηθήσεις το πρωτάκι σου στο διάβασμα. Μπορεί το μεγάλο σου παιδί να θέλει να παίξετε ακριβώς την ώρα που θηλάζεις το μωρό σου. Κι αν έχεις παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας, μπορεί να πρέπει ν' αλλάξεις την πάνα ενός δίχρονου, κρατώντας αγκαλιά το νεογέννητο μωρό σου που κλαίει με κολικούς! Με ένα Αστεράκι, θα τα καταφέρεις μια χαρά!Μαμάδες με δύο παιδιά τα καταφέρνουν εύκολα με μάρσιπο Αστεράκι

Για να βοηθήσεις το μωρό σου:
Το μωρό σου χρειάζεται την ασφάλεια και τη ζεστασιά της αγκαλιάς σου, την κίνηση του κορμιού σου και τον ήχο της φωνής σου. Χρειάζεται τα ερεθίσματα που του προσφέρει αυτό το περιβάλλον. Χρειάζεται σωστή θέση για την ανάπτυξή του, για την άνεσή του, για την ασφάλειά του. Με ένα Αστεράκι, θα έχεις τη σιγουριά ότι προσφέρεις στο μωρό σου ό,τι ακριβώς χρειάζεται.

Για να μη χάσεις τον εαυτό σου:
Συνήθιζες να πηγαίνεις για ψώνια στο εμπορικό κέντρο; Σου αρέσει να περπατάς στο πάρκο νωρίς το πρωί; Απολαμβάνεις το καφεδάκι σου με φίλες; Ευχαριστιέσαι μια βόλτα στην παραλία; Μη σκεφτείς να χάσεις όλα αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένη επειδή "έχεις το μωρό". Με ένα Αστεράκι, θα μπορείς να συνεχίσεις να είσαι εσύ!

Δοκίμασε κι εσύ ένα μάρσιπο αγκαλιάς Αστεράκι και κάνε την καθημερινότητά σου πιο εύκολη!

Αν θέλεις να δεις τιμές και σχέδια για όλους τους τύπους μάρσιπων αγκαλιάς, κάνε κλικ εδώ.
Αν προσπαθείς να αποφασίσεις ποιος τύπος θα σου ταίριαζε καλύτερα, κάνε κλικ εδώ.

Δουλειά στο γραφείο

Μπαμπάς εργάζεται στον υπολογιστή φορώντας το μωράκι του σε μάρσιπο Αστεράκι mei tai
Μαμά με μωρό σε sling στο γραφείο της
Μαμά κάνει δουλειά κοιμίζοντας το μωρό της
Μαμά εργάζεται με το μωρό της
Μαμά με ΄δύο παιδιά εργάζεται απ' το σπίτι

Δουλειές στο σπίτι

Καθημερινές δουλειές στο σπίτι με το μωρό σε μάρσιπο
Με δύο παιδιά, σπιτική πίτα
Άνοιγμα φύλλου με το μωρό
Στην κουζίνα με το μωρό
Καθάρισμα σπιτιού με το μωρό σε sling
Τσουρέκια σπιτικά με το μωρό σε μάρσιπο
Ζυμώνουμε τσουρέκια και το μωρό κοιμάται
Στον κήπο με δύο παιδιά
Στον κήπο με το μωρό
Στην κουζίνα με το μωρό
Διπλώνοντας ρούχα με το μωρό σε μάρσιπο
Μαγείρεμα με δύο παιδιά
Μαγείρεμα με το μωρό σε μάρσιπο
Δουλειές στο σπίτι με το μωρό σε μάρσιπο
Καθημερινότητα με το μωρό σε μάρσιπο
Σκούπισμα με το μωρό σε μάρσιπο
Μαγειρεύοντας με το μωρό σε mei tai
Πλυντήριο με το μωρό σε μάρσιπο