Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σ' αυτή τη φάση, ετοιμάζουμε και στέλνουμε κανονικά όλα τα Αστεράκια, όπως πάντα δωρεάν, αλλά στο show room δεχόμαστε ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ για να μπορούμε να εξασφαλίζουμε ότι θα τηρούνται όλοι οι κανόνες, για να υπάρχει χρόνος να έχουν ετοιμαστεί οι μάρσιποι για δοκιμή και για να είναι βέβαιο ότι στο χώρο θα είναι μόνο ένα μωράκι κάθε φορά. Στείλε μας μήνυμα για να κανονίσουμε ένα ραντεβού αν θέλεις να μας επισκεφθείς "εκεί που είναι τα Αστεράκια". 

Περιμένουμε τις απόψεις σας

Η εκπαίδευση για τον μάρσιπο είναι πολύ σημαντική

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για εκπαίδευση/υποστήριξη για το Αστεράκι σας, επικοινωνήστε μαζί μας:

 Αστεράκι Slings

Τζαβέλλα 8, Άνω Γλυφάδα

Τηλ.: 2114029216 (καθημερινές, 10:00 με 15:00 ), 6932884661

viber: 6932884661

email: [email protected]

Ραντεβού

Στείλε μας μήνυμα (στο facebook, στο viber, στο mail) για να κλείσεις το δικό σου δωρεάν ραντεβού για εκπαίδευση/επίδειξη/υποστήριξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και με την παρακάτω φόρμα.

  find_us_on_facebook_babywearingΕκτός από τη σελίδα που έχουν τα Αστεράκια στο facebook, φίλοι του babywearing και των Αστεράκι Slings ανταλλάσσουν απόψεις και φωτογραφίες σε μια πολύ όμορφη ομάδα! Βρες μας κι εκεί!

  Αυτός ο ιστότοπος ανανεώνεται συνεχώς με νέες πληροφορίες, νέες οδηγίες για περισσότερες θέσεις να φοράς το μωρό σου, νέες φωτογραφίες, νέα άρθρα. Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείς ξανά!

  Τα βιντεάκια που μου στείλατε με βοήθησαν να φοράω το μωρό μου σωστά στον μάρσιπο και η διαφορά ήταν τεράστια

  Θυμήσου πως αν συναντήσεις οποιαδήποτε δυσκολία, αν έχεις κάποια απορία, αν κάτι σε προβληματίζει και θέλεις να το συζητήσουμε, είμαστε στη διάθεσή σου! Υπάρχει μια λύση για κάθε "πρόβλημα", και μπορούμε να σε βοηθήσουμε να τη βρεις! Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

  Η καλύτερη αγορά και η καλύτερη εξυπηρέτηση

  Εκπαίδευση με ραντεβού για μάρσιπο

  Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήρθε το μαρσιπο κ το είδα κ λέω είναι πολύ δύσκολο πως θα το βάλω θα μου πέσει το μωρό κ τα έβλεπα όλα βουνό αλλά μόλις με καθοδηγήσατε εσείς μέσω βιντεο κλήσης όλα άλλαξαν..Σας ευχαριστώ παρά παρά πόλυ μου λύσατε τα χέρια από νεογέννητο μέχρι σήμερα 5 μηνών κάνουμε τα πάντα με το μαρσιπο.Σας προτείνω παντού η καλύτερη αγορά που έχω κάνει (κ είναι ειδικά για μωρά γκρίνιαρικα σαν την δική μου)

  Γ.Ε.ΜΗ: 131444702000

  Συχνές Ερωτήσεις
  Ίσως βρείτε αυτό που σας προβληματίζει στις ερωτήσεις που απαντάμε συχνά

  giati-asteraki-slings-150h
  poio-marsipo-na-parw-150h
  posa-kila-antexei-150hxwris-pistotiki-150h

  Δες αυτές και άλλες ερωτήσεις που απαντάμε συχνά εδώ!

  Μπορείς να επισκεφθείς το κατάστημα με τα Αστεράκι slings μετά από ραντεβού