Θέλεις να κλείσεις ένα ραντεβού για εκπαίδευση ή δοκιμή ή και για τα δύο;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτές τις μέρες, ετοιμάζουμε και στέλνουμε κανονικά όλα τα Αστεράκια, όπως πάντα δωρεάν, αλλά στο show room δεχόμαστε ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ για να μπορούμε να εξασφαλίζουμε ότι θα τηρούνται όλοι οι κανόνες, για να υπάρχει χρόνος να έχουν ετοιμαστεί οι μάρσιποι για δοκιμή και για να είναι βέβαιο ότι στο χώρο θα είναι μόνο ένα μωράκι κάθε φορά. Στείλε μας μήνυμα για να κανονίσουμε ένα ραντεβού αν θέλεις να μας επισκεφθείς "εκεί που είναι τα Αστεράκια".  

Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά! Μπορείς να κανονίσεις ένα ραντεβού και να έρθεις να δοκιμάσεις Αστεράκια ή να λύσεις τις απορίες σου για το Αστεράκι που ήδη έχεις. (Σημ.: Αν δεν είσαι στην Αθήνα, η συνάντηση αυτή θα μπορούσε να γίνει με βιντεοκλήση. Επικοινώνησε μαζί μας για να το κανονίσουμε).
Πρώτα όμως, λάβε υπόψη σου τα παρακάτω σημεία. Θα βοηθήσουν ώστε αυτή η συνάντηση να είναι για σένα μια πραγματικά ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία!

Ραντεβού για εκπαίδευση ή επίδειξη για τ' ΑστεράκιαΚαθημερινές, 10:00-14:00 

Τα ραντεβού για εκπαίδευση ή για δοκιμή γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.
Σε αυτή τη φάση, δεν πραγματοποιούνται ραντεβού τα Σαββατοκύριακα.

Φανταστικοί μάρσιποι, μας εκπαίδευσαν και το λατρεύουμε

Έλα με το μωρό σου

Αν είσαι έγκυος, θα μπορείς να δοκιμάσεις με ειδικές κούκλες μοντέλα (που έχουν το κατάλληλο βάρος, φυσική ευλυγισία και απαιτούν στήριξη κεφαλιού, ακριβώς όπως ένα νεογέννητο μωράκι).

Αν το μωράκι σου έχει ήδη έρθει, ελάτε οπωσδήποτε μαζί! Το ραντεβού θα είναι μόνο για σένα και το μωρό σου, στο χώρο δε θα είναι άλλο μωράκι. Ο/Η σύντροφός σου είναι φυσικά ευπρόσδεκτος/η, είτε σκοπεύει να φοράει το μωρό, είτε όχι!

Αγαπώ το mei tai μου. Μετά από δύο παιδιά είναι ακόμα σαν καινούριο.

20 ως 45 λεπτά

Διαλέγοντας μάρσιπο wrapΤα ραντεβού δεν πρέπει ποτέ να διαρκούν περισσότερο από 45 λεπτά. Οι πληροφορίες που θα ακούσεις σ' αυτή τη συνάντηση θα είναι πολλές. Μετά τα 45 λεπτά, το μυαλό σου σταματά να αφομοιώνει νέα στοιχεία. Θα κουραστείς και εσύ αλλά και το μωρό σου. Είναι προτιμότερο να κλείσεις ένα δεύτερο ραντεβού για κάποια άλλη μέρα παρά να μπερδευτείς με υπερβολικά πολλές πληροφορίες σε ένα ραντεβού. Άσε που θα σε κουράσει η ορθοστασία με το μωρό για παραπάνω απ' αυτό!
Ο χρόνος που θα χρειαστείς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: από τον τύπο μάρσιπου που θέλεις να δοκιμάσεις, από το αν είσαι έγκυος ή έχεις το μωρό μαζί σου, από το αν θέλει να δοκιμάσει κι ο/η σύντροφός σου, κλπ. Αρκετά συχνά, 20 λεπτά είναι αρκετά. Σπάνια όμως ένα ραντεβού θα κρατήσει λιγότερο από 20 λεπτά.

Έλα στην ώρα σου

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως όταν έχεις μωρό, μπορεί να συναντήσεις πολλούς απρόβλεπτους παράγοντες. Μην ξεχνάς, ωστόσο, πως μπορεί να ακολουθεί άλλο ραντεβού μετά το δικό σου και ίσως τελικά να μην έχεις το χρόνο που χρειάζεσαι. Δες το σαν να πηγαίνεις σε ραντεβού στον παιδίατρο, όπου θα πρέπει να είσαι στην ώρα σου - και δε θα χρειαστεί να περιμένεις στο σαλονάκι!
Αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να ακυρώσεις το ραντεβού σου, ειδοποίησέ μας όσο μπορείς νωρίτερα, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε την ώρα σε κάποιον άλλον που προσπαθεί να βρει ραντεβού.

Εξυπηρετικότατη, μου βρήκε λύση για δίδυμα

Έλα προετοιμασμένη/ος

Η συνάντηση θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο αν έχεις κάνει τη δική σου μικρή έρευνα από πριν. Δες πρώτα απ' όλα ποιες είναι οι οχτώ διαφορετικές επιλογές εργονομικών μάρσιπων, διάβασε τις "Συχνές Ερωτήσεις", διάβασε σχετικά με τον τύπο μάρσιπου που σ' ενδιαφέρει να δοκιμάσεις και δες μερικά απ' τα σχετικά βιντεάκια. (Ακόμα κι αν δε σου λένε τίποτα χωρίς το μάρσιπο στα χέρια σου, θα διαπιστώσεις ότι θα σε διευκολύνουν πολύ στο να καταλαβαίνεις πιο γρήγορα τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις).
Αν θηλάζεις και θέλεις να δοκιμάσουμε θέση θηλασμού, φόρα τα ρούχα που θα φορούσες έτσι κι αλλιώς για να θηλάσεις.

Βάλε στόχο

Διαλέγοντας μάρσιπο mei taiΣκέψου από πριν ποιος είναι ο στόχος που έχεις θέσει για το ραντεβού σου, για να μπορείς μετά να αξιολογήσεις αν σε κάλυψε. Τα παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα από ραντεβού με ρεαλιστικούς στόχους:
- Δεν ξέρω ποιος μάρσιπος θα με καλύψει. Θέλω να δοκιμάσω 4-5 τύπους μόνο για να έχω μια αίσθηση για το πώς είναι πάνω μου και πώς νιώθω όταν φοράω τον καθένα (όχι να μάθω πώς φοριούνται και οι 4!)
- Θέλω να μάθω καλά να φοράω έναν τύπο μάρσιπου σε μία ή δύο βασικές θέσεις.
- Έχω ήδη ένα Αστεράκι και θέλω να δούμε μαζί πώς το φοράω, να λύσω απορίες ή/και να μάθω κι άλλες θέσεις.
- Είμαι αναποφάσιστη/ος ανάμεσα σε δύο τύπους. Θέλω να δοκιμάσω και τους δύο και να συγκρίνω. Θέλω να μάθω τα βασικά για τον έναν.
- Έχω απορίες σε σχέση με τη θέση ή με την ασφάλεια του μωρού και θέλω να συζητήσω σχετικά με αυτό.

Πάντως, δεν είναι ρεαλιστικός στόχος να θες να γίνεις εξπέρ σε 4 τύπους μάρσιπων σε ένα ραντεβού. Άλλωστε δεν μπορείς να γίνεις εξπέρ από την εκπαίδευση που θα πάρεις εδώ, γιατί η πραγματική εξάσκηση είναι αυτή που θα κάνεις έτσι κι αλλιώς, καθημερινά, με το μωρό σου!

Δωρεάν για τ' Αστεράκια

Μαμά εκεί που είναι τ' ΑστεράκιαΤα ραντεβού προσφέρονται δωρεάν για τα Αστεράκια. Είναι ευχαρίστησή μας να λύσουμε κάθε σου απορία, αλλά είναι και υποχρέωσή μας να βεβαιωθούμε ότι όταν θα έχεις στα χέρια σου το Αστεράκι σου θα μπορείς να το χρησιμοποιείς με άνεση και ασφάλεια.
Η εκπαίδευση με ατομικά ραντεβού δεν προορίζεται για slings που δεν είναι Αστεράκια. Όσο κι αν φαίνονται παρόμοια, η εμπειρία αποδεικνύει κάθε φορά πως δεν είναι. Μετά από 16 χρόνια εμπειρίας, ένα πράγμα για το οποίο είμαστε απόλυτα σίγουροι πια είναι ότι μικρές λεπτομέρειες παίζουν τεράστιο ρόλο, όχι μόνο στην άνεση και στην ευκολία προσαρμογής αλλά και στον τρόπο χειρισμού.
Αν έχεις sling από κάποιο άλλο κατασκευαστή και χρειάζεσαι βοήθεια, θα μπορούσες να έρθεις σε μια από τις συναντήσεις babywearing, που είναι ανοιχτές, δωρεάν και ανεξάρτητα από μάρκα/τύπο/κατασκευαστή. Μπορείς να παρακολουθείς στο site για τον προγραμματισμό της επόμενης συνάντησης εδώ.

Τέλεια αγορά και βόλτα με μάρσιπο mei tai

Μήπως δε χρειάζεσαι ραντεβού;

Αν θέλεις να έρθεις μόνο για να δεις (και να αγγίξεις) τα υφάσματα από κοντά, ή για να παραλάβεις/αγοράσεις ένα Αστεράκι, πιθανότατα δε χρειάζεσαι ραντεβού με τη Στέλλα. Μπορείς να έρθεις και άλλες ώρες, κατόπιν συνεννόησης, και θα σε εξυπηρετήσουν το ίδιο καλά οι συνεργάτες του Αστεράκι Slings. Ο λόγος που κανονίζεις ραντεβού για εκπαίδευση ή/και δοκιμή είναι για να δεις μια εκπαιδευμένη, επαγγελματία Σύμβουλο Babywearing με πολύ μεγάλη εμπειρία.

Αν θέλεις να αγοράσεις ένα Αστεράκι για δώρο, δεν έχει νόημα να κάνουμε την εκπαίδευση μαζί σου. Δε θα μπορέσεις να μεταφέρεις σωστά κάθε κανόνα και οδηγία. Αν δεν μπορεί να έρθει εδώ εκείνη/ος που θα το λάβει ως δώρο, θα κερδίσει περισσότερα βλέποντας ένα βίντεο, ή προγραμματίζοντας ένα ραντεβού μέσω skype.

Θυμήσου: Είναι άλλο πράγμα το να μάθεις να φοράς το μωρό σου και άλλο το να μπορείς να δείξεις σε άλλον πώς να φοράει το μωρό του. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η εκπαίδευση γίνεται μόνο από τη Στέλλα, παρόλο που και οι συνεργάτες του Αστεράκι Slings είναι έμπειροι στο babywearering.

Κάποιες μέρες είναι πολύ εύκολο να βρεις ελεύθερο ραντεβού. Άλλες μέρες κλείνουν αρκετά νωρίς. Σημειώνουμε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα και η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Οι συμβουλές από το Αστεράκι με βοήθησαν πολύ.

Θέλεις ένα consultation στο χώρο σου;

Αν προτιμάς να μην επωφεληθείς απ' την προσφορά της δωρεάν εκπαίδευσης "εκεί που είναι τα Αστεράκια", μπορείς να κανονίσεις ένα ραντεβού για μία συνεδρία σε δικό σου χώρο επί πληρωμή. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα και επικοινώνησε μαζί μας για να το κανονίσουμε.

Δωρεάν ή επί πληρωμή συνεδρία με BW consultant

Αν δε βαριέσαι να διαβάσεις ένα προσωπικό κείμενο που γράφτηκε "σε καιρούς κορωνοϊού" σχετικά με τα ραντεβού, δες εδώ.

βοήθεια για τον μάρσιπο και από μακριά με βιντεοκλήση