Εκεί που είναι τα Αστεράκια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτές τις μέρες, ετοιμάζουμε και στέλνουμε κανονικά όλα τα Αστεράκια, όπως πάντα δωρεάν, αλλά στο show room δεχόμαστε ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ για να μπορούμε να εξασφαλίζουμε ότι θα τηρούνται όλοι οι κανόνες, για να υπάρχει χρόνος να έχουν ετοιμαστεί οι μάρσιποι για δοκιμή και για να είναι βέβαιο ότι στο χώρο θα είναι μόνο ένα μωράκι κάθε φορά. Στείλε μας μήνυμα για να κανονίσουμε ένα ραντεβού αν θέλεις να μας επισκεφθείς "εκεί που είναι τα Αστεράκια".  

Η διεύθυνσή μας είναι Βουλιαγμένης 25 & Τζαβέλλα 8, Γλυφάδα.

Θα βρεις κάποιον εδώ καθημερινά 10:00-15:00 για να δεις ό,τι θέλεις από κοντά. Εδώ θα βρεις και αρκετά ετοιμοπαράδοτα slings κάθε τύπου αν θελήσεις να αγοράσεις κάτι. Σ' αυτή τη φάση δεχόμαστε μόνο με ραντεβού.

Αν πάντως θέλεις να δοκιμάσεις με το μωρό σου και να δεις από πρώτο χέρι τι σου αρέσει και τι σου ταιριάζει, θα πρέπει να το κανονίσουμε με ραντεβού, για να μπορείς να έχεις τη σωστή καθοδήγηση και εκπαίδευση.

Τηλεφώνησέ μας όποτε θέλεις για να το κανονίσουμε και να σου δώσουμε οδηγίες για το πώς να έρθεις. Μάθε περισσότερα σχετικά με τα ραντεβού κάνοντας κλικ εδώ.