Δημοσιότητα στο babywearing και στα Αστεράκι Slings!

Πρόσφατες εμφανίσεις:

Τα Αστεράκια στον Ant1, στην εκπομπή Jenny Jenny:

Για την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού, μιλήσαμε στην πολύ γλυκιά και εγκυμονούσα Ελιάνα Χρυσκοπούλου σχετικά με τους μάρσιπους αγκαλιάς και το babywearing. Μαζί μας μια μαμά με νεογέννητο μωράκι μόλις 25 ημερών σε Αστεράκι mei tai και ring sling.

Τα δικαιώματα ανήκουν στην τηλεόραση του Αντέννα και στο Jenny Jenny. 

Antenna, Jenny Jenny, 29/10/2016

Τα Αστεράκια στο κανάλι Έψιλον, στο face to face με τη Φαίη Μαυραγάνη:

Οι μάρσιποι αγκαλιάς Αστεράκι Slings και το babywearing φιλοξενήθηκαν στο κανάλι Έψιλον και την εκπομπήface to face με την κυρία Φαίη Μαυραγάνη, την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2012. Μαζί μας ήταν μια μαμά που φορούσε σε μάρσιπο ring sling το 30 ημερών νεογέννητο μωρό της (και μας έδειξε και τη θέση θηλασμού που τους βολεύει).

Έψιλον, Face to Face, 6/12/2013

Τα Αστεράκια στο ΣΚΑΪ, στο eXceLlent με τη Χριστίνα Λαμπίρη:

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013, η Στέλλα Σταμουλάκη και τα Αστεράκια, καθώς και δυο υπέροχες μαμάδες με τα μωρά τους σε μάρσιπους αγκαλιάς, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή eXceL!ent, της Χριστίνας Λαμπίρη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ήρεμα κι ευτυχισμένα στην αγκαλιά της μαμάς τους, τα μωράκια και τα Αστεράκια έκλεψαν την παράσταση.

ΣΚΑΙ, eXceL!ent, 30/09/2013

Τα Αστεράκια στην εκπομπή "Κορίτσια στην Πρίζα", στο κανάλι Zoom:

Τα Αστεράκια, μαζί με ένα μωράκι και την υπέροχη μαμά του, επισκέφθηκαν τα "Κορίτσια στην Πρίζα" στο κανάλι Zoom, την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013. Συζητήσαμε για την τοποθέτηση μωρού σε sling, είδαμε γιατί τα μωράκια νιώθουν άνετα σε μάρσιπους αγκαλιάς και μιλήσαμε για το τι μπορεί να κάνει μια μαμά που φοράει το μωρό της!

Zoom, "Κορίτσια στην Πρίζα", 25/07/2013

Τα Αστεράκια, στην εκπομπή "Με την Ντέσσυ" στο κανάλι Extra

Την Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2013, και ενώ εμείς βρισκόμασταν στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Babywearing, τα Αστεράκι slings και το babywearing.gr φιλοξενήθηκαν με βίντεο στην εκπομπή "Με την Ντέσσυ" στο κανάλι Extra. Οι συνεργάτες της Ντέσσυς Κουβελογιάννη ήρθαν στο χώρο εκπαίδευσης/επίδειξης "όπου είναι τα Αστεράκια" και μιλήσαμε γενικά για τους μάρσιπους αγκαλιάς, για θέματα άνεσης και ασφάλειας και για το πώς το babywearing μπορεί να βοηθήσει τους νέους γονείς με το μωράκι τους.

Extra, Με την Ντέσσυ, 07/07/2013

Τα Αστεράκια στη διαδικτυακή τηλεόραση:

Από το mesofia.gr και τη Σοφία Στάμου, στην εκπομπή "Φροντίζω 'με Σοφία' το μωρό μου":

 Δημοσιεύματα στον ελληνικό τύπο για το babywearing.gr και τα Αστεράκια μας!

Πολύτιμο βοήθημα στο θηλασμό!
"Δε θα είχα καταφέρει να θηλάσω τόσο καιρό αν δεν είχα χρησιμοποιήσει sling", αναφέρεται από μαμάδες στο μίνι αφιέρωμα που έκανε το περιοδικό Taλκ στο θηλασμό και στο babywearing, στο 2ο τεύχος του!

Taλκ, "αγκαλιά", 16/11/2011Το babywearing.gr στο περιοδικό ΤΑΛΚ

Φόρα το μωρό σου όπως ο Σάκης!
"Κάν'το όπως ο Sakis R!" είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ που αναφέρεται στο babywearing, στην ομάδα μας, αλλά και στους Έλληνες και ξένους διάσημους μπαμπάδες και μαμάδες που φοράνε τα μωρά τους σε μάρσιπο, από το Σάκη Ρουβά μέχρι τον Μπραντ Πιτ!

Piazza, Veto, 25/04/2010

"Ελευθερία για σας και χαρά για το μωρό"!
"Φορέστε τα μωρά σας!" στο ολοσέλιδο αφιέρωμα στο babywearing, στο περιοδικό "Εικόνες" της εφημερίδας "Το Έθνος της Κυριακής", με εκτενή αναφορά στα οφέλη για τα μωρά και τους γονείς αλλά και στους διάφορους τύπους μάρσιπων αγκαλιάς!

Εικόνες, Έθνος της Κυριακής, 27/01/2008

 

Είναι hot!
Ένα πανέμορφο Αστεράκι sling (βαμβακερό με εκρού ρέλι), επιλέχθηκε από το Marie Claire για να παρουσιαστεί στο ένθετο ΠΑΙΔΙ ως hot αξεσουάρ!

ΠΑΙΔΙ, Marie Claire, Οκτώβριος 2009

Το "it" αξεσουάρ!
Το περιοδικό Madame Figaro διάλεξε ένα διπλό μεταξωτό Αστεράκι sling και το παρουσίασε στη στήλη ΠΑΙΔΙ ως "το νέο it αξεσουάρ κάθε μαμάς"!

Madame Figaro, Νοέμβριος 2009

Πρώτοι διδάξαντες!
Κι όμως, ο Σάκης Ρουβάς, δεν ήταν ο "πρώτος διδάξας"! Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η (κούκλα) Άννα Ντιμιτρίεβιτς βγήκαν από το μαιευτήριο με νεογέννητο μωρό τους σε Αστεράκι Sling, τον Ιούλιο του 2008!

Hello, Ιούλιος 2008

Μάθετε την "τέχνη" του babywearing!
Το περιοδικό "Έτσι απλά", παρουσίασε το babywearing αλλά και την τότε προγραμματισμένη συνάντηση της ομάδας μας, στη στήλη "What's on" με "δραστηριότητες διασκέδασης και γνώσης"!

Έτσι απλά, Μάιος 2010

Το μικρό μαύρο sling!
Διάσημοι μπαμπάδες και μαμάδες του Χόλυγουντ στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο ένθετο ΠΑΙΔΙ του Marie Claire και αναφέρεται στο babywearing.gr προτρέποντας τις "εγχώριες τολμηρές μαμάδες" να φορέσουν το μωρό τους!

ΠΑΙΔΙ, Marie Claire, Μάιος 2008

Κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των γονιών!
Φωτογραφίες με μωράκια σε μάρσιπους αγκαλιάς από τα Αστεράκι Slings αλλά και συνεντεύξεις μελών της ομάδας μας, σε ολοσέλιδο αφιέρωμα στο babywearing, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ! Μαζί και οι οδηγίες μας για να φτιάξετε μάρσιπους!

ΤΑ ΝΕΑ, 02/01/2009

"Είμαι μαμά" και φοράω το μωρό μου!
Το περιοδικό family life αφιέρωσε 4 σελίδες στο babywearing στην ενότητα "Είμαι μαμά"! Ολόκληρο το κείμενο του άρθρου είναι από το www.babywearing.gr και απαντά στις συχνότερες ερωτήσεις σχετικά με τους μάρσιπους αγκαλιάς!

Family Life, Απρίλιος-Μάιος 2009

Το babywearing.gr και τα Αστεράκι Slings στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο!

Στην τηλεόραση του Alpha, η μαμά θηλάζει το τριών μηνών μωρό της μέσα σε μάρσιπο αγκαλιάς Αστεράκι sling, σε ένα αφιέρωμα στο θηλασμό.

Στην πρεμιέρα της πρωινής ενημερωτικής-ψυχαγωγικής εκμπομπής της Ράνιας Θρασκά, "elatte" στονΑΝΤ1, σε ζωντανή σύνδεση με καφέ της παραλίας, μας προσκάλεσαν να δείξουμε πώς φοοράμε το μωρό μας με παρεό ή καλοκαιρινές εσάρπες αλλά και με μάρσιπους αγκαλιάς Αστεράκι slings με κρίκους! (5/7/2010)

διαβάστε περισσότερα:
Με μάρσιπο και παρεό, μαζί με τα μωρά μας στην τηλεόραση

Στην πρωινή εκπομπή του Mega Channel "Κοινωνία Ώρα Mega", εμφανιστήκαμε ζωντανά με μέλη της ομάδας μας και με τα μωρά μας και μιλήσαμε για το babywearing και τους μάρσιπους αγκαλιάς. Με στόχο την ενημέρωση και τη διάδοση του babywearing, δείξαμε πώς μπορεί κανείς να φορέσει το μωρό του με παρεό, κασκόλ, εσάρπες και άλλα απλά καθημερινά αντικείμενα και τα μωρά μας έκλεψαν την παράσταση, ήρεμα και ευτυχισμένα σε ένα αφιέρωμα που κράτησε πολλή ώρα! (26/02/2008)babywearing_marsipoi_stin_tileorasi

δείτε αποσπάσματα:
Με μάρσιπο αγκαλιάς στην τηλεόραση

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, παρουσιάστηκε το babywearing και εμφανιστήκαμε φορώντας τα παιδιά μας σε slings, ενώ ταυτόχρονα ακούστηκαν απόψεις ειδικών (παιδιάτρων και ψυχολόγων) σχετικά με τα οφέλη των μάρσιπων αγκαλιάς! (29/01/2009)Μάρσιποι αγκαλιάς στην τηλεόραση

Στον ολοκαίνουριο τότε Ραδιοφωνικό σταθμό City, 99.5, η δημοσιογράφος Βάλια Μπαζού μίλησε μαζί μας στον αέρα με θέμα "Φορέστε το μωρό σας"! (01/02/2008)

Αναφορές στους μάρσιπους αγκαλιάς έχουν γίνει πολλές φορές ακόμα στην τηλεόραση, σε εκπομπές σε όλα τα κανάλια, στο "πρωινό μου" στο Mega, στο "Καφές με την Ελένη" στον Alpha, καθώς και σε δελτία ειδήσεων. Ακόμα και όταν η παρουσίαση δε γίνεται με τον καλύτερο τρόπο, η ουσία παραμένει ότι το babywearing βοηθάει πολύ τους γονείς στην καθημερινότητά τους και είναι καλό να γίνεται γνωστό.
Στα Αστεράκι Slings, η μοναδική επαγγελματίας σύμβουλος babywearing στην Ελλάδα, είναι διαθέσιμη για δωρεάν υποστήριξη και βοήθεια με το μάρσιπο αγκαλιάς που θα διαλέξεις.