Ομάδα Babywearing: πρόγραμμα συναντήσεων

Η επόμενη συνάντηση της ομάδας:

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017, 11:00 - 12:30

Κύκλος, Ορφέως 15 Ηλιούπολη, 16346

Δωρεάν συνάντηση.
Επειδή δεν μπορούμε να φύγουμε για διακοπές χωρίς τον μάρσιπό μας, μία ακόμα συνάντηση για τους μαλακούς μάρσιπους αγκαλιάς!
Ελάτε με τα μωράκια σας (στην κοιλιά ή στην αγκαλιά), με τις ερωτήσεις και τις απορίες σας, να γνωριστούμε, να πιούμε καφέ, τσάι ή χυμό και να μιλήσουμε για babywearing, για αγκαλιά, για τον μαγικό τρόπο να μεγαλώνεις τα μωρά σου στην αγκαλιά σου χωρίς να στερείσαι τίποτα από αυτά που θέλεις να κάνεις και χωρίς το μωρό σου να στερείται εσένα!
Τα μωρά μεγαλώνουν καλύτερα στην αγκαλιά και το babywearing είναι ο τρόπος που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαμάδες για να έχουν τα μωρά τους κοντά τους αλλά και να μπορούν να κάνουν και όλα όσα είναι απαραίτητο να γίνουν και όλα όσα εκείνες θέλουν και αγαπούν να κάνουν.
Ελάτε να δούμε πώς μπορούμε να έχουμε τα μωρά μας μαζί μας με ευκολία και ασφάλεια!
Η συνάντηση είναι δωρεάν, απαραίτητη η κράτηση θέσης!
Για κράτηση θέσης είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί η φόρμα:
https://goo.gl/forms/9X22BrCg8Irvg5Pf1

Ομάδα Κύκλος για υποστήριξη μητρότητας, θηλασμούΤη συνάντηση διοργανώνει η ομάδα Κύκλος - Υποστήριξη Γυναικών Μητρότητας Θηλασμού.

διάβασε περισσότερα: Τι ακριβώς γίνεται στις συναντήσεις babywearing;

Η ομάδα του babywearing.gr είναι η πρώτη (και μέχρι στιγμής η μοναδική) ομάδα για το babywearing που λειτουργεί από το 2006 με έγκριση Διεθνούς ΜΚΟ για το babywearing, συναντιέται μηνιαία αποκλειστικά με εκπαιδευτικό σκοπό. Τη συνάντηση συντονίζει η Στέλλα Σταμουλάκη, η πρώτη (και μέχρι στιγμής η μοναδική) επαγγελματίας σύμβουλος babywearing στην Ελλάδα, μετά από εκπαίδευση από τη σχολή babywearing στο Λονδίνο.

Οι συναντήσεις ΔΕΝ είναι διαφημιστικές. Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή εκ των προτέρων. Στις συναντήσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται πωλήσεις και δεν προωθείται καμία συγκεκριμένη μάρκα προϊόντων.

(Σημείωση: Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να δοκιμάσετε και να δείτε από κοντά τα Αστεράκια Slings προκειμένου να αποφασίσετε για κάποια αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας, για να κανονίσουμε ένα ραντεβού.)

Σημείωση: Τα μωράκια (κάθε ηλικίας) είναι πάντα ευπρόσδεκτα στις συναντήσεις της Ομάδας Babywearing. Για το καλό των παιδιών μας και των μελών της ομάδας, παρακαλούμε κρατήστε τα άρρωστα παιδάκια/μωράκια στο σπίτι.

Βίντεο από προηγούμενη συνάντηση:

Προηγούμενες Συναντήσεις

Δείτε φωτογραφίες και θέματα που συζητήσαμε στο παρελθόν στις συναντήσεις της ομάδας εδώ: