Πώς να δέσεις ένα κόμπο που προσαρμόζεται

(θηλιά με κινούμενο άκρο)

Οι παρακάτω οδηγίες είναι για να δέσεις με το wrap σου έναν "κινούμενο" κόμπο. Θα σου χρειαστεί σε αρκετές θέσεις, προκειμένου να φοράς το μωρό σου άνετα και στη συνέχεια να "σφίγγεις" όσο χρειάζεται τον κόμπο ώστε το wrap σου να είναι όσο τεντωμένο πρέπει.

1. Ακούμπησε το κέντρο του wrap σου στον ώμο σου και δίπλωσέ το στη μέση, ώστε το διπλωμένο μέρος να είναι στον αγκώνα σου και οι ανοιχτές άκρες κοντά στο λαιμό σου. Οι δύο άκρες θα κρέμονται μπροστά και πίσω απ΄το σώμα σου.

2. Πιάσε τη μια άκρη πίσω απ' την πλάτη σου και φέρτη μπροστά, κάτω απ' τη μασχάλη σου και μπροστά από την άλλη άκρη.

3. Τύλιξε την άκρη αυτή γύρω από εκείνη που κρέμεται μπροστά σου και βγάλτην από μέσα και προς την αντίθετη πλευρά.

4. Κράτησε αυτή την άκρη προς τα κάτω με το ένα σου χέρι και με το άλλο οδήγησέ την προς την άλλη πλευρά, σχηματίζοντας μια θηλιά.

5. Τύλιξε και πάλι αυτή την άκρη γύρω απ' το τμήμα του wrap που κρέμεται μπροστά σου και πέρασέ την από πίσω μέσα απ' τη θηλιά που σχημάτισες στο προηγούμενο βήμα.

6. Τράβηξε αυτή την άκρη ώστε να σφίξει καλά και να τεντώσουν όλα τα τμήματα του κόμπου σου.

7. Βεβαιώσου ότι ο κόμπος λειτουργεί: κρατώντας σταθερό το κάθετο τμήμα μπροστά σου μπορείς να σπρώξεις τον κόμπο προς τα πάνω (μικραίνοντας έτσι το μέγεθος του wrap σου).

8. Ή μπορείς να σπρώξεις τον κόμπο προς τα κάτω, φτιάχντοντας έτσι ένα μεγάλο άνοιγμα μπροστά σου.

9. Στην πραγματικότητα έχεις φτιάξει ένα sling! Μπορείς να φορέσεις εκεί το μωρό σου με τα πόδια έξω, ή να βρεις το άνοιγμα μπροστά σου (από το δίπλωμα που έκανες στα βήματα 1 και 2) και να φορέσεις το μωράκι σου με τα πόδια μέσα.

Βίντεο: Πώς να φτιάξεις ένα αυτοσχέδιο μάρσιπο αγκαλιάς με παρεόΜπορείς να δεις το δέσιμο του κόμπου αυτού και με ένα μακρύ παρεό στο παρακάτω video:

Βίντεο: Πώς να δέσεις έναν κόμπο που προσαρμόζεται
ώστε να φτιάξεις ένα αυτοσχέδιο μάρσιπο αγκαλιάς (7,3 MB)

 

επιστροφή: Οδηγίες με wrap