Πώς να φορέσεις το wrap σου για τις θέσεις με «τσέπη» μπροστά

Στις παρακάτω οδηγίες περιγράφεται η προετοιμασία που πρέπει να κάνεις με το wrap σου, πριν φορέσεις το μωράκι σου στις θέσεις για τις οποίες χρειάζεσαι το wrap σου να σχηματίζει μπροστά σου μία τσέπη (όπως η θέση "Βούδα", ή η ξαπλωτή θέση). Αφού φτάσεις στο τελευταίο βήμα συνέχισε με τις αντίστοιχες οδηγίες για την τοποθέτηση του μωρού σου.

1. Κράτησε το wrap σου μπροστά σου, ώστε το κέντρο του να είναι μπροστά στο στήθος σου.

2. Δίπλωσε το wrap σου στη μέση φέρνοντας το κάτω μέρος προς τα πάνω.

3. Θα έχεις λοιπόν τώρα δύο "στρώσεις" μπροστά σου (και το φάρδος του wrap σου θα είναι μισό). Το άνοιγμα θα είναι προς τα πάνω.

4. Ακούμπησε το wrap σου όπως είναι διπλωμένο μπροστά σου οδηγώντας την κάθε πλευρά κάτω απ' τις μασχάλες σου.

5. Τύλιξε τη μία άκρη γύρω απ' την πλάτη σου και πάνω απ' τον αντίθετο ώμο φέρνοντας αυτή την άκρη μπροστά σου.

6. Είναι σημαντικό να μη "στρίψει" σε κανένα σημείο το ύφασμα.

7. Αφήνοντας αυτή την άκρη να πέφτει μπροστά σου, πιάσε την άλλη άκρη και οδήγησέ την κάτω απ' τη μασχάλη σου προς τα πίσω.

8. Όπως και πριν, τύλιξέ τη γύρω απ' την πλάτη σου και φέρτην πάνω απ' τον ώμο σου.

9. Άφησε και αυτήν την άκρη του υφάσματος να πέσει μπροστά σου.

10. Οι δύο πλευρές θα "σταυρώνουν" στην πλάτη σου σχηματίζοντας ένα Χ. Πρόσεξε για άλλη μια φορά να μην έχουν "στρίψει" πουθενά.

11. Τώρα λοιπόν θα έχεις ένα οριζόντιο τμήμα μπροστά σου και δύο άκρες που κρέμονται κάθετα απ' τους ώμους σου.

12. Το οριζόντιο τμήμα μπροστά στο στήθος σου ανοίγει από πάνω σχηματίζοντας μία τσέπη. Σ' αυτή την τσέπη θα βάζεις το μωράκι σου.

13. Δες πώς μπορείς να προσαρμόζεις αυτήν την τσέπη όπως θέλεις εσύ: Όταν τραβάς την εσωτερική πλευρά της άκρης που κρέμεται απ' το δεξί σου ώμο, σφίγγεις την εσωτερική πλευρά της τσέπης κάτω απ' την αριστερή σου μασχάλη.

14. Αντίστοιχα, όταν τραβάς την εσωτερική πλευρά της άκρης που κρέμεται απ' τον αριστερό σου ώμο, σφίγγεις την εσωτερική πλευρά της τσέπης κάτω απ' την δεξιά σου μασχάλη.

15. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με την εξωτερική πλευρά της τσέπης. Σφίγγει αν τραβήξεις τις εξωτερικές (πάνω) πλευρές της κάθε άκρης.

16. Μπορείς έτσι να φτιάξεις την τσέπη όσο μεγάλη ή όσο μικρή θέλεις εσύ.

επιστροφή: Οδηγίες με wrap