Ποιοι είμαστε

Χαρά μας να συστηθούμε, οι άνθρωποι που αποτελούμε τα Αστεράκι Slings:

Ο Δημήτρης, a.k.a. η ήρεμη δύναμη.

DIMITRISΑσχολείται με τους προμηθευτές (υφασμάτων, κρίκων, συσκευασιών, φυλλαδίων, μηχανών), με τα οικονομικά και τα λογιστικά, με τα θέματα αποστολών και συσκευασιών.

Είναι πρωινός τύπος, προτιμά να ξυπνήσει στις 5 το πρωί, μαζί με την Ηλιάνα που του έχει αδυναμία, δεν ξενυχτάει (και δε χουζουρεύει στο κρεβάτι, ούτε καν τις Κυριακές).

Δεν κάνει δουλειές του σπιτιού, αλλά είναι ο μόνος που κατεβάζει τα σκουπίδια και που ξέρει ν’ ανάβει το τζάκι. (Το τζάκι ανάβει εξαιρετικά σπάνια).

Έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να ετοιμάζει τρία παιδιά το πρωί για το σχολείο και το καταφέρνει τέλεια.

Η Στέλλα, a.k.a. η ονειροπόλος.

STELLAΑσχολείται με τα «καλλιτεχνικά», λέει λέξεις όπως «εμπνέομαι», «σχεδιάζω» και «δημιουργώ» και καμαρώνει γι’ αυτό.

Την κατηγορούν ότι παθιάζεται και αυτό είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Αγαπάει με πάθος την οικογένειά της και αγαπάει με πάθος το babywearing και τη δουλειά της.

Είναι βραδινός τύπος και το πρωινό ξύπνημα τη ζορίζει όσο τίποτα. Κόβει, ράβει και φτιάχνει «απλικέ» και παρόλο που δεν ξέρει πολλά από web design και web development έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να «ταΐζει» το θηρίο που λέγεται www.babywearing.gr (το οποίο μεγαλώνει πιο γρήγορα κι απ’ τα παιδιά μας).

Ο Βασίλης, η Ρέα, η Ηλιάνα, a.k.a. τα αστεράκια μας!

ASTERAKIAΕπίσημοι δοκιμαστές και μοντέλα. Απεργούν πάντα όταν δεν έχουν όρεξη, αλλά δεν μπορούμε να τους απολύσουμε. Μεγάλωσαν μέσα σε slings και έχουν από ένα Αστεράκι που το θεωρούν "το δικό τους". Φοράνε τα δικά τους "μωρά" σε slings και πιστεύουν πως τα slings είναι η λύση στα πάντα ("Κλαίει; Βάλτο στο sling. Δεν τρώει; Βάλτο στο sling. Έπεσε και χτύπησε; Βάλτο στο sling". κ.ο.κ.). Περπατάνε χιλιόμετρα και θέλουν αγκαλιές μόνο όταν θέλουν αγκαλιές.

Ο Παναγιώτης, a.k.a. "Όλα-τα-μπορώ".

PANOSΜαέστρος στο κόψιμο με πατρόν (και χωρίς), είναι όμως σίγουρος ότι δεν υπάρχει δουλειά που δεν την καταφέρνει. Δεν γκρινιάζει ποτέ, δε λέει όχι σε τίποτα και είναι ο μόνος που έχει την υπομονή να περιμένει στην ουρά στο ταχυδρομείο. Ο καλύτερος άνθρωπος να σου φτιάξει τη διάθεση στο εργαστήριο.

Είναι μπαμπάς και babywearer.

Η Βάσω, η Καίτη και η Νέττα, a.k.a. οι κυρίες μας.

KYRIESΕπαγγελματίες μοδίστρες-γαζώτριες που ανέχονται την τελειομανία της Στέλλας και που παρά τα πολλά χρόνια εμπειρίας τους, έκατσαν να μάθουν απ’ την αρχή. Η Στέλλα ζηλεύει τους κοπτοράπτες τους κι εκείνες χαίρονται πολύ που οι επαγγελματικές γαζωτικές μηχανές δεν μπορούν να κάνουν απλικέ! Δουλεύουν μόνο όταν υπάρχουν πολλές παραγγελίες, κι έτσι έχουμε σίγουρα τις ευχές τους να πηγαίνουμε καλά!

Τα Αστεράκι slings είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αλλά είναι πάνω απ' όλα μια οικογένεια!

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε κι από κοντά όταν ο δρόμος σας σας φέρει απ' τα μέρη μας ή το πρόγραμμά σας ταιριάξει με την επόμενη συνάντηση babywearing!

 

 

me_tria_paidiampampas_me_mwro

sewing with baby cooking_while_babywearing_newborn