Πώς να φορέσεις το pouch σου αν σου είναι λίγο μεγάλο («ανάποδα»)

Με τον παρακάτω τρόπο, μπορείς να κάνει το pouch σου ελαφρά “μικρότερο”. Χρησιμοποίησέ τον αν νιώθεις ότι το pouch σου είναι λίγο μεγάλο για σένα ή αν νιώθεις το μωρό πολύ “μακριά” σου.

1. Κανονικά θα φόραγες το pouch σου με το άνοιγμα προς τα πάνω.

2. Τώρα όμως θα φορέσεις το pouch σου ανάποδα! Θα το περάσεις πάλι πάνω απ’ το κεφάλι σου διαγώνια, με τη ραφή μπροστά σου, αλλά αυτή τη φορά το άνοιγμα θα είναι προς τα κάτω!

3. Ανάποδα θα είναι φυσικά και στον ώμο σου: το “διπλωμένο” μέρος θα είναι κοντά στο λαιμό σου, ενώ το “άνοιγμα” θα είναι έξω, προς το χέρι σου.

4. Αφήνοντας το pouch σου έτσι στο σημείο που ακουμπά στον ώμο σου, θα πιάσεις τη ραφή μπροστά σου και θα “αναποδογυρίσεις” το κάτω μέρος (μπροστά στην κοιλιά σου).

5. Έτσι τώρα το κάτω μέρος θα έχει γυρίσει ώστε το άνοιγμα να είναι και πάλι προς τα πάνω!

6. Από δω και μπρος μπορείς να βάλεις το μωρό σου στο pouch κανονικά (ακολουθώντας τις οδηγίες για την καθιστή θέση).

7. Το μωρό σου θα κάθεται κανονικά στην “τσεπούλα” του pouch σου, που θα ανοίγει προς τα πάνω. Καθώς αυτή η τσέπη έγινε στενότερη μ’ αυτό το “κόλπο”, θα νιώθεις σίγουρα το μωρό πιο “σφιχτά” πάνω σου και θα νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια αν το μέγεθος του pouch σου μέχρι τώρα ήταν ελαφρώς μεγαλύτερο απ’ ό,τι έπρεπε!

8. Κάτω απ’ τον ώμο σου, θα παραμένει φυσικά το “δίπλωμα” απ’ το “αναποδογύρισμα” που έκανες στο βήμα 4! Αν μάλιστα νιώθεις ότι χρειάζεται, μπορείς να το “μεταφέρεις” πιο κοντά στον ώμο σου (για μεγαλύτερη “τσέπη”) ή πιο κοντά στο μωρό σου (για μικρότερη “τσέπη”)!

επιστροφή: Οδηγίες με pouch