Πώς να φορέσεις το ring sling σου

Οι παρακάτω οδηγίες για να φορέσεις το μάρσιπο αγκαλιάς σου είναι αναλυτικές. Στην ουσία η διαδικασία θα σου πάρει το πολύ δύο δευτερόλεπτα!

1. Πρέπει ν' αποφασίσεις σε ποια πλευρά θέλεις να έχεις τους κρίκους. Κράτα τους κρίκους με το ένα χέρι (στην πλευρά που θέλεις να είναι οι κρίκοι) και πέρνα το άλλο σου χέρι μέσα από τη θηλιά που σχηματίζεται. Στη συνέχεια πέρνα το sling πάνω απ' το κεφάλι σου ώστε να βρεθεί διαγώνια στο σώμα σου (σαν τίτλος καλλιστείων!)

2. Το sling σου είναι μια ανοιχτή θηλιά μπροστά σου. Θα το χρησιμοποιείς έτσι για όλες τις θέσεις που θέλεις να έχεις το μωρό με τα πόδια έξω. Για τις θέσεις με τα πόδια πιάσε την κάτω άκρη του sling και δίπλωσέ την προς τα μέσα και προς τα πάνω, ώστε να ακουμπήσει στο στήθος σου. Έχεις έτσι μπροστά σου μια "τσέπη" από ύφασμα. Εκεί θα μπει το μωράκι σου.

3. Το πάνω μέρος του sling πρέπει να αγκαλιάζει το στρογγυλό μέρος του ώμου σου (όχι κοντά στο λαιμό σου). Οι κρίκοι πρέπει να είναι κάτω απ' το κόκκαλο του ώμου σου και πάνω απ' το στήθος σου.

4. Το ύφασμα στο πίσω μέρος πρέπει να είναι ομοιόμορφα απλωμένο στην πλάτη σου (να μην έχει "στρίψει") και να μην είναι πολύ μαζεμένο.

Προσπάθησε να θυμάσαι τα παραπάνω σημεία κάθε φορά που φοράς το μάρσιπο αγκαλιάς σου, κάνουν μεγάλη διαφορά στην άνεσή σου και στην ευκολία χρήσης του!

Δες στην παρακάτω φωτογραφία μια σημαντική λεπτομέρεια που θα βοηθήσει πολύ στο να νιώθεις άνετα όταν φοράς το sling σου:Πώς να φορέσεις σωστά το sling σου

Σημείωση: Στο sling στις παραπάνω φωτογραφίες οι κρίκοι είναι ραμμένοι με "συμμετρικές πιέτες", που είναι το στυλ ώμου που έχουν όλα τα Αστεράκι Slings. Αυτό το στυλ είναι αρκετά "ανοιχτό" (φαρδύ) ώστε να είναι πολύ άνετο, χωρίς να χρειάζεται κάποια προσαρμογή πριν το φορέσεις. Υπάρχουν ωστόσο slings στα οποία ο ώμος είναι ραμμένος με άλλο τρόπο, και πολλά απ' αυτά χρειάζεται να τα "ανοίξεις" (να τα ξεδιπλώσεις) προκειμένου να είναι καλά απλωμένα στον ώμο σου ώστε να είναι άνετα. Αν το sling σου έχει ένα τέτοιο στυλ ώμου, ακολούθησε σωστά τις οδηγίες του κατασκευαστή του για το σκοπό αυτό.

Πώς να περάσεις το sling σου απ' τους κρίκους

 

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς να φορέσεις σωστά το sling σου:

Βίντεο: Φορώντας το sling σου (8,5 MB)

 

επιστροφή: Οδηγίες με ring sling