Παγκόσμια Εβδομάδα Babywearing 2011 – Ελλάδα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια εβδομάδα Babywearing 2011 μαμάδες και μπαμπάδες που κάνουν τα πάντα μαζί με το μωρό τους μας έδειξαν πόσο υπέροχο είναι το babywearing:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 Οκτωβρίου 2011

Κάντο μαζί με το μωρό σου!

Κάνε τα πάντα μαζί με το μωρό σου!Όσοι φορούν το μωρό τους με μάρσιπο αγκαλιάς λατρεύουν τις βόλτες, αλλά ευχαριστιούνται επίσης την ελευθερία που τους δίνει το babywearing να κάνουν τόσα άλλα πράγματα μαζί με το μωρό τους!

Δείξε μας τι κάνεις εσύ μαζί με το μωρό σου! Παίρνεις το μεγαλύτερο παιδί απ’ το σχολείο; Διπλώνεις τα ρούχα; Πλένεις τα πιάτα; Κάνεις κούνια; Ανεβαίνεις σκάλες; Όταν το babywearing είναι στη ζωή σου, οι επιτρεπτές δραστηριότητες είναι τόσες πολλές!

Στείλε μας μια φωτογραφία σου την ώρα που φοράς το μωρό σου καικάνετε και κάτι άλλο εκτός απ’ το να ποζάρετε! Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στη σελίδα του babywearing.gr στο facebook και μία απ’ όλες θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα Αστεράκι ring sling!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Λεπτομέρειες εκδήλωσης και Όροι συμμετοχής

Οι φωτογραφίες πρέπει να απεικονίζουν ασφαλές babywearing με μάρσιπο αγκαλιάς οποιουδήποτε τύπου και οποιασδήποτε μάρκας, όπου φαίνεται πως υπάρχει κάποια δραστηριότητα. Θα μπορούσε να είναι ο,τιδήποτε εκτός απ’ το «στέκομαι όρθιος και φωτογραφίζομαι», αρκεί να μην είναι κάτι που βάζει σε κίνδυνο την ασφάλειά σου ή την ασφάλεια του μωρού σου (απαγορεύεται το babywearing σε όχημα που βρίσκεται σε κίνηση, κλπ.)

Οι φωτογραφίες μπορούν να σταλούν με email στο ibw2011@babywearing.gr ή μέσω facebook με προσωπικό μήνυμα. Μπορείς επίσης να δημοσιεύσεις απευθείας τις φωτογραφίες σου στη σελίδα της εκδήλωσης «Κάντο μαζί με το μωρό σου!», αρκεί να είσαι σίγουρη/ος ότι φοράς το μωρό σου με ασφαλή τρόπο!

Μπορείς να στείλεις περισσότερες από μια φωτογραφίες αν δείχνουν διαφορετικό μάρσιπο αγκαλιάς ή διαφορετική δραστηριότητα. Κάθε φωτογραφία θα μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή!

Με τη συμμετοχή σου στην κλήρωση συμφωνείς στο να δημοσιευθεί η φωτογραφία στο site www.babywearing.gr ή / και στο blog www.asterakislings.blogspot.com ή / και στη σελίδα www.facebook.com /asterakislings ή σε άλλα μέσα προβολής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Babywearing 2011 – Ελλάδα.
Μπορείς να στέλνεις / δημοσιεύεις τις φωτογραφίες σου από τώρα ως και την 15/10/2011.

Όλες οι συμμετοχές θα κληρωθούν τη Δευτέρα 17/10/11 και ο νικητής της κλήρωσης θα παραλάβει εντός 10 ημερών από τη λήξη της IBW2011 ένα Αστεράκι ring sling (αξίας 50 ευρώ)με δωρεάν αποστολή.

Official Celebrating Organization που εκπροσωπεί την Ελλάδα:
Η ομάδα του babywearing.gr

Χορηγία δώρων: από τα Αστεράκι SlingsIBW2011logo_greece