Τιμές και προσφορές από τα Αστεράκι Slings

Τα Αστεράκια είναι οι οικονομικότεροι μάρσιποι αγκαλιάς που πωλούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Όταν αγοράζεις ένα Αστεράκι, δε χρειάζεται να πληρώσεις παραπάνω για εισαγωγείς, μεσάζοντες, ακριβές διαφημίσεις και υψηλά περιθώρια κέρδους. Πληρώνεις μόνο ποιότητα, άριστα υλικά, άψογη εργασία, μοναδική εμπειρία και εξυπηρέτηση.

Κανένα απ’ αυτά τα σημεία δεν είναι για μας περιττό και δεν πρόκειται ποτέ να χαμηλώσουμε τις προδιαγραφές μας. Γι’ αυτό και οι τιμές στο babywearing.gr είναι ήδη όσο χαμηλές θα μπορούσαν να είναι. Δε θα ήταν δυνατό να υπάρχουν χαμηλότερες τιμές χωρίς αυτό να σημαίνει συμβιβασμό στις παραπάνω αξίες. Για τα Αστεράκια, οποιοσδήποτε συμβιβασμός στην ποιότητα δεν είναι αποδεκτός.

Θυμήσου επίσης ότι οι τιμές στο babywearing.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και δωρεάν αποστολή. Και φυσικά όλα τα Αστεράκια συνοδεύονται απαραίτητα από αναλυτικές έγχρωμες οδηγίες και συσκευασία. Θυμήσου επίσης ότι παρόλο που όλα τα κόστη έχουν αυξηθεί, οι τιμές για τα Αστεράκι Slings είναι οι ίδιες από το 2008.

Δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε για το babywearing. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς, βελτιωνόμαστε με κάθε δυνατό τρόπο και προσφέρουμε βοήθεια και υποστήριξη σε όποιον τη χρειάζεται. Στο babywearing.gr υπάρχουν οδηγίες για να φτιάξει κανείς το δικό του μάρσιπο χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ. Όμως οι μικρές λεπτομέρειες έχουν πράγματι μεγάλη σημασία. Αυτό που αξίζει τελικά είναι να βολεύεσαι και να ευχαριστιέσαι το μάρσιπο αγκαλιάς που θα χρησιμοποιείς. Η αξία που προσφέρει ένα Αστεράκι δε συγκρίνεται με τίποτα.

Τι σημαίνει «η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ»;

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγαλύτερο μέρος του κόστους σε ένα Αστεράκι sling;

  • Το ύφασμα (που είναι προσεκτικά διαλεγεμένο, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητά του);
  • Η εργασία (που είναι νόμιμη, με όλες τις κρατήσεις και το κόστος που αυτό συνεπάγεται);
  • Οι κρίκοι (που κατασκευάζονται μόνο για slings, έρχονται απ’ την Αμερική και περνούν από τελωνείο);
  • Η αποστολή (που είναι δωρεάν με κούριερ σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στις απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές);
  • Η υποστήριξη και εκπαίδευση (που παρέχεται δωρεάν με ραντεβού για κάθε Αστεράκι και σημαίνει τουλάχιστον μια ώρα απ’ το χρόνο πιστοποιημένης Συμβούλου Babywearing);
 • Η συσκευασία και οι οδηγίες (που είναι φτιαγμένες στα ελληνικά και ανανεώνονται συνέχεια με τις νέες εξελίξεις και έρευνες στο babywearing);
 • Η συνεχής διαθεσιμότητά μας και η δυνατότητα να φτιάξεις το Αστεράκι σου όπως το θέλεις εσύ επιλέγοντας το χρώμα των κρίκων, το μέγεθος, τα διακοσμητικά στοιχεία;
 • Η τεράστια ποικιλία και ποσότητα υφασμάτων που πρέπει να διατηρούμε για να έχεις ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα των παραπάνω επιλογών;

Λοιπόν όχι. Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους σε ένα Αστεράκι sling δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Είναι ο ΦΠΑ. Σε ένα Αστεράκι που αγοράζεις πληρώνοντας 45 ευρώ, ο ΦΠΑ είναι 10,8 ευρώ. Αυτά τα 10,8 ευρώ, δε φτάνουν τελικά σ’ εμάς. Η τιμή που πληρώνεις για όλα τα παραπάνω είναι 34,2 ευρώ (με δωρεάν αποστολή). Και τα δίνεις σε μια νόμιμη, ελληνική επιχείρηση, που προσφέρει νόμιμη εργασία και φορολογείται νόμιμα από το 2007.

Μέτρα τι αξίζει

Ένα Αστεράκι θα χρησιμοποιείται κάθε μέρα, για χρόνια. (Σύγκρινέ το με ένα οποιοδήποτε ρούχο για το μωρό σου που δε θα του κάνει μετά από 2-3 μήνες. Σύγκρινέ το επίσης με τους συμβατικούς μάρσιπους που συνήθως έχουν απ’ τον κατασκευαστή τους όριο ηλικίας τους 6-9 μήνες).

 

Γονείς που χρησιμοποιούν Αστεράκια λένε παντού ότι είναι η καλύτερη αγορά που έχουν κάνει. Αρκετοί δε χρειάστηκε να αγοράσουν ποτέ καρότσι. Όποιος κι αν είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι να χρησιμοποιείς το Αστεράκι σου, έχει σημασία να νιώθεις άνετα και να το βολεύεσαι.

Τα Αστεράκια είναι μοναδικά παρόλο που αρκετοί προσπαθούν να τα αντιγράψουν.

Μικρές λεπτομέρειες έχουν σημασία για την άνεσή σου.

Δωρεάν Υποστήριξη

Ακόμα και 10 ευρώ να δώσεις για κάτι που θα μείνει άχρηστο και αχρησιμοποίητο στην ντουλάπα σου είναι 10 ευρώ που πήγαν χαμένα.

Όλα τα Αστεράκια έχουν ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ για όποια απορία έχεις, όποτε τη χρειαστείς. Μπορείς να έρθεις με ραντεβού να δούμε μαζί από κοντά ό,τι θέλεις. Με όσους χρειάζονται βοήθεια και είναι εκτός Αθήνας (ή και εκτός Ελλάδας) κάνουμε συχνά “ιδιωτικές συναντήσεις” μέσω skype. Άλλωστε, ένα απ’ τα σημαντικά στοιχεία της μεθόδου με την οποία διδάσκουμε σε νέους γονείς πώς να φορούν το μωρό τους είναι ότι πρέπει να το κάνουν μόνοι τους, για να έχουν απ’ την πρώτη στιγμή την αίσθηση (και την ευθύνη) ότι εκείνοι μόνοι τους αναλαμβάνουν κάθε κίνηση και ότι δε χρειάζονται βοήθεια για να το φορέσουν. Έτσι, είτε είστε εδώ, είτε μακριά, είναι ακριβώς το ίδιο.