Παγκόσμια Εβδομάδα Babywearing 2011 – Ελλάδα

[two_third class=»» last=»no” ]

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια εβδομάδα Babywearing 2011 μπαμπάδες, γιαγιάδες, παππούδες, θείοι και θείες, ακόμα και νονοί, φόρεσαν τα μωρά μας, γιατί η αγκαλιά μας είναι πάντα εκεί!

ΣΑΒΒΑΤΟ, 15 Οκτωβρίου 2011
Babywearing για όλους!

Δεν είναι μόνο οι μαμάδες που φοράνε το μωρό τους! Μπαμπάδες, παπούδες, γιαγιάδες, νταντάδες, ή μεγαλύτερα αδέλφια, ήρθε η ώρα να σας αφιερώσουμε μια μέρα εορτασμού! Όταν κάποιος εκτός απ’ τη μαμά φροντίζει το μωρό, εκείνο νιώθει πιο οικεία στο μάρσιπο με τη μυρωδιά της και ηρεμεί ευκολότερα μακριά της.

Στείλτε μας τη φωτογραφία του μωρού σας σε μάρσιπο αγκαλιάς όπου ο babywearer θα είναι κάποιος άλλος – εκτός απ’ τη μαμά!

Οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στη σελίδα του babywearing.gr στο facebook και μία απ’ όλες θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα Αστεράκι mei tai!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook:http://www.facebook.com/event.php?eid=171174086295972

Λεπτομέρειες εκδήλωσης και Όροι συμμετοχής

Οι φωτογραφίες πρέπει να απεικονίζουν ασφαλές babywearing με μάρσιπο αγκαλιάς οποιουδήποτε τύπου και οποιασδήποτε μάρκας όπου babywearer δεν είναι η μαμά. Θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς, ο παππούς ή η γιαγιά, ένα μεγαλύτερο αδελφάκι, θείος/θεία, νονός/νονά, η babysitter/νταντά του μωρού, κλπ.

Οι φωτογραφίες μπορούν να σταλούν με email στο ibw2011@babywearing.gr ή μέσω facebook με προσωπικό μήνυμα. Μπορείς επίσης να δημοσιεύσεις απευθείας τις φωτογραφίες σου στη σελίδα της εκδήλωσης «Babywearing για όλους!», αρκεί να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της μαμάς του μωρού και του ανθρώπου που απεικονίζεται!

Μπορείς να στείλεις περισσότερες από μια φωτογραφίες αν δείχνουν διαφορετικό μάρσιπο αγκαλιάς ή διαφορετικό babywearer. Κάθε φωτογραφία θα μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή!

Με τη συμμετοχή σου στην κλήρωση συμφωνείς στο να δημοσιευθεί η φωτογραφία στο site www.babywearing.gr ή / και στο blog www.asterakislings.blogspot.com ή / και στη σελίδα www.facebook.com/asterakislings ή σε άλλα μέσα προβολής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Babywearing 2011 – Ελλάδα.
Μπορείς να στέλνεις/δημοσιεύεις τις φωτογραφίες σου από τώρα ως και την 15/10/2011.

Όλες οι συμμετοχές θα κληρωθούν τη Δευτέρα 17/10/11 και ο νικητής της κλήρωσης θα παραλάβει εντός 10 ημερών από τη λήξη της IBW2011 ένα Αστεράκι mei tai (αξίας 65 ευρώ) με δωρεάν αποστολή.

Official Celebrating Organization που εκπροσωπεί την Ελλάδα:

Η ομάδα του babywearing.gr

Χορηγία δώρων: από τα Αστεράκι Slings

[/two_third][one_third class=»» last=»yes» ]

[/one_third]