Παγκόσμια Εβδομάδα Babywearing 2011 – Ελλάδα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια εβδομάδα Babywearing 2011 η συνάντηση του Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε θέμα τη γνωριμία με το babywearing και τους μάρσιπους αγκαλιάς! Περάσαμε υπέροχα! Σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε!

ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 Οκτωβρίου 2011

Γνώρισε το babywearing - Θεσσαλονίκη!

ibw2011_greece_wednesdayΓνωριμία με τους μάρσιπους αγκαλιάς και με το babywearing. Τα οφέλη του babywearing, τα χαρακτηριστικά των μάρσιπων αγκαλιάς και αυτό που τους κάνει μοναδικούς! Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε τύπου, βοήθεια και υποστήριξη για γονείς που φορούν τα μωρά τους!

Η ομάδα του babywearing συναντήθηκε αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη! Μας ζητούσατε μια συνάντηση στη Βόρεια Ελλάδα και η IBW2011 ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να την πραγματοποιήσουμε! Η συνάντηση ήταν εισαγωγική, για γνωριμία με το babywearing και τους διάφορους τύπους μάρσιπων αγκαλιάς! (Φυσικά είχε όλα τα χαρακτηριστικά των συναντήσεων της ομάδας μας: πραγματοποιήθηκε εθελοντικά, χωρίς καμία διαφήμιση ή προώθηση προϊόντων, χωρίς κόστος συμμετοχής, σε ουδέτερο χώρο όπου δε γίνονται πωλήσεις!).

Τη συνάντηση φιλοξένησε στους όμορφους χώρους του ο πρότυπος παιδικός σταθμός “Μαργαρίτα” που λειτουργεί από το 1994 στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς (μπροστά στο πάρκο Μάνου Κατράκη).
Τιβεριουπόλεως 3 – Ν. Κρήνη, τηλ. 2310458110.

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

διάβασε περισσότερα: Τι ακριβώς γίνεται στις συναντήσεις babywearing;

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή εκ των προτέρων. Στις συναντήσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται πωλήσεις και δεν προωθείται καμία συγκεκριμένη μάρκα προϊόντων.

Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να δοκιμάσετε και να δείτε από κοντά τα Αστεράκια Slings προκειμένου να αποφασίσετε για κάποια αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας, για να κανονίσουμε ένα ραντεβού

Σημείωση: Τα μωράκια (κάθε ηλικίας) είναι πάντα ευπρόσδεκτα στις συναντήσεις της Ομάδας Babywearing. Για το καλό των παιδιών μας και των μελών της ομάδας, παρακαλούμε κρατήστε τα άρρωστα παιδάκια/μωράκια στο σπίτι.

διαβάστε περισσότερα: Παλιότερες συναντήσεις της ομάδας και φωτογραφίες

Official Celebrating Organization που εκπροσωπεί την Ελλάδα:
Η ομάδα του babywearing.grIBW2011logo_greece