Οδηγίες για mei tai

Σημαντική σημείωση: Εκτός απ' τις οδηγίες που συνοδεύουν όλα τα Αστεράκια και από κάποια βιντεάκια που θα βρεις σ' αυτό το site, υπάρχουν ειδικά εκπαιδευτικά βίντεο με οδηγίες που είναι ΜΟΝΟ για τα Αστεράκια. Δεν υπάρχουν σ' αυτό το site, δεν είναι public στο youtube. Για να τα δεις, επικοινώνησε μαζί μας με τα στοιχεία της αγοράς σου και θα σου τα στείλουμε. Σου θυμίζουμε επίσης ότι εκτός από τα ραντεβού για εκπαίδευση, μπορούμε να δούμε μαζί ό,τι σε προβληματίζει και με βιντεοκλήση (από skype, facebook, viber, κλπ).

Πώς να φορέσεις το μωρό σου με μάρσιπο αγκαλιάς mei tai

Παρακάτω θα βρεις οδηγίες σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσεις το mei tai σου με το μωρό σου. Ελπίζω να σε βοηθήσουν και να το ευχαριστηθείς!

Βεβαιώσου ότι ακολουθείς τους βασικούς κανόνες και ότι προσέχεις όλες τις λεπτομέρειες που αναφέρονται εδώ.

Αν δε βρεις εδώ τις οδηγίες που χρειάζεσαι για να χρησιμοποιήσεις το mei tai σου, ή αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα και χρειάζεσαι βοήθεια, επικοινώνησε μαζί μας για να βρούμε τη λύση!

Καλό babywearing!

Δες παρακάτω, ένα πολύ καλό βίντεο με πολύ αναλυτικές οδηγίες για το πώς να φορέσεις το Αστεράκι mei tai σου (για μωρά κάθε ηλικίας). Δείχνει τι να προσέξεις και ποια λάθη να αποφύγεις για να νιώθετε όσο πιο άνετα γίνεται, τόσο εσύ όσο και το μωρό σου:

Δες στο βίντεο παρακάτω, αναλυτικά, το πόσο ανοιχτά είναι τα πόδια του μωρού και γιατί αυτή η θέση είναι απολύτως κατάλληλη για νεογέννητα (μόνο με Αστεράκι mei tai):

Τέλος, δες στο βίντεο παρακάτω, σχετικά με τη στήριξη κεφαλιού για νεογέννητα μωράκια και τι πρέπει να προσέχεις με όλους τους τύπους μάρσιπων.

Όλες οι οδηγίες για εκτύπωση .pdf αρχείο (583 ΚΒ) σε εκτυπώσιμη μορφή, πρέπει να τυπωθεί με χρήση της επιλογής "εκτύπωση διπλής όψης" (μπρος-πίσω) και στη συνέχεια να διπλωθεί σαν βιβλιαράκι.