Παγκόσμια Εβδομάδα Babywearing 2011 – Ελλάδα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια εβδομάδα Babywearing 2011 είδαμε πως το babywearing δεν είναι πια τόσο "εξωτικό" και συναντάμε όλο και συχνότερα γονείς που φοράνε τα μωράκια τους σε μάρσιπους αγκαλιάς:

διαβάστε σχετικά: Μεταξύ μας οι babywearers!

ΤΡΙΤΗ, 11 Οκτωβρίου 2011
Συνάντησε έναν babywearer!

Συνάντησε έναν babywearer που φοράει το μωρό του!Βρες άλλη μια μαμά ή άλλον έναν μπαμπά που χρησιμοποιεί μάρσιπο αγκαλιάς και βγείτε μια βόλτα!

Είτε γνωρίζεστε από πριν, είτε έχετε συναντηθεί μόνο “online”, είτε το κανονίσετε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας babywearing, είναι υπέροχο να συναντάς γονείς που φοράνε τα μωρά τους!

Babywearers μαζευτείτε! Φωτογραφηθείτε μαζί και στείλτε μας τις φωτογραφίες σας!

Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στη σελίδα του babywearing.gr στο facebook και μία απ’ όλες θα κληρωθεί ως νικήτρια «ομάδα»: όλοι οι εικονιζόμενοι babywearers της νικήτριας φωτογραφίας θα λάβουν από μια δωροεπιταγή €25 για αγορές «Αστεράκια»!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Λεπτομέρειες εκδήλωσης και Όροι συμμετοχής

Οι φωτογραφίες πρέπει να απεικονίζουν δύο ή περισσότερους ενήλικες που φοράνε το μωρό τους με μάρσιπο αγκαλιάς οποιουδήποτε τύπου και οποιασδήποτε μάρκας.

Μπορείτε να είστε σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο (για καφέ, για περπάτημα, στο πάρκο, κλπ.) αρκεί να απεικονίζεται ασφαλές babywearing.

Οι φωτογραφίες μπορούν να σταλούν με email στο ibw2011@babywearing.gr ή μέσω facebook με προσωπικό μήνυμα. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύετε απευθείας τις φωτογραφίες σας στη σελίδα της εκδήλωσης «Συνάντησε έναν babywearer!», αρκεί να είστε σίγουροι ότι όλοι όσοι απεικονίζονται στη φωτογραφία φορούν το μωρό τους σωστά.
Κάθε φωτογραφία συμμετέχει στην κλήρωση τόσες φορές όσοι είναι οι εικονιζόμενοι babywearers. Αν δηλαδή η φωτογραφία δείχνει πέντε μαμάδες να φοράνε τα μωρά τους, τότε η φωτογραφία θα συμμετέχει στην κλήρωση πέντε φορές (άρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει)!

Όλοι οι εικονιζόμενοι στη νικήτρια φωτογραφία θα λάβουν από μια δωροεπιταγή €25 ευρώ την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν οι ίδιοι ή να χαρίσουν ως δώρο για αγορές μάρσιπων αγκαλιάς από τα Αστεράκι Slings.

Με τη συμμετοχή σας στην κλήρωση, όλοι οι εικονιζόμενοι συμφωνείτε στο να δημοσιευθεί η φωτογραφία στο site www.babywearing.gr ή / και στο blog www.asterakislings.blogspot.com ή / και στη σελίδα www.facebook.com/asterakislings ή σε άλλα μέσα προβολής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Babywearing 2011 – Ελλάδα.

Μπορείτε να στέλνετε/δημοσιεύτε τις ομαδικές σας φωτογραφίες από τώρα ως και την 15/10/2011.
Όλες οι συμμετοχές θα κληρωθούν τη Δευτέρα 17/10/11 και οι εικονιζόμενοι στη νικήτρια φωτογραφία θα λάβουν τις δωροεπιταγές τους με email εντός 10 ημερών από τη λήξη της IBW2011.

Official Celebrating Organization που εκπροσωπεί την Ελλάδα:
Η ομάδα του babywearing.gr

Χορηγία δώρων: από τα Αστεράκι SlingsIBW2011logo_greece