Παγκόσμια Εβδομάδα Babywearing 2011 – Ελλάδα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια εβδομάδα Babywearing 2011 τα μωρά μας κρατούν αγκαλιά τα δικά τους αγαπημένα μωρά και μας δείχνουν πως η αγκαλιά και η φροντίδα είναι κάτι που μαθαίνεται απ' αυτήν την ηλικία:

ΠΕΜΠΤΗ, 13 Οκτωβρίου 2011

Μεγαλώνοντας μικρούς babywearers!

Μεγαλώνοντας μικρούς babywearersΑν τo παιδάκι σου φροντίζει την αγαπημένη του κούκλα ή το λούτρινο ζωάκι του σαν να είναι «το μωρό του», τότε σίγουρα το κρατάει αγκαλιά!

Στείλε μας φωτογραφία με το μικρό σου babywearer να φοράει το κουκλάκι του (είτε με παιδικό μάρσιπο, είτε με το δικό σου μάρσιπο αγκαλιάς, είτε με μια εσάρπα ή άλλο αυτοσχέδιο "μάρσιπο").

Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στη σελίδα του babywearing.gr στο facebook και μία απ’ όλες θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα Αστεράκι dolly mei tai (για κούκλα)!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Λεπτομέρειες εκδήλωσης και Όροι συμμετοχής

Οι φωτογραφίες πρέπει να απεικονίζουν το δικό σας παιδάκι, αν είναι κάτω των 12 ετών, να φοράει το κουκλάκι του (είτε είναι κάποιο άγριο δεινοσαυράκι, είτε κάποιο γλυκούλικο αρκουδάκι, είτε κούκλα-μωρό) με κάποιο ύφασμα ή υφασμάτινο μάρσιπο αγκαλιάς.

Οι φωτογραφίες μπορούν να σταλούν με email στο ibw2011@babywearing.gr ή μέσω facebook με προσωπικό μήνυμα. Μπορείς επίσης να δημοσιεύσεις απευθείας τις φωτογραφίες σου στη σελίδα της εκδήλωσης «Μεγαλώνοντας μικρούς babywearers!», αρκεί η φωτογραφία απεικονίζει το δικό σου παιδί!

Μπορείς να στείλεις περισσότερες από μια φωτογραφίες αν δείχνουν διαφορετικό «μάρσιπο» ή διαφορετικό μωρό-κουκλάκι! Κάθε φωτογραφία θα μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή!

Με τη συμμετοχή σου στην κλήρωση συμφωνείς στο να δημοσιευθεί η φωτογραφία στο site www.babywearing.gr ή / και στο blog www.asterakislings.blogspot.com ή / και στη σελίδα www.facebook.com/asterakislings ή σε άλλα μέσα προβολής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Babywearing 2011 – Ελλάδα.
Μπορείς να στέλνεις/δημοσιεύεις τις φωτογραφίες σου από τώρα ως και την 15/10/2011.

Όλες οι συμμετοχές θα κληρωθούν τη Δευτέρα 17/10/11 και ο νικητής της κλήρωσης θα παραλάβει εντός 10 ημερών από τη λήξη της IBW2011 ένα Αστεράκι dolly mei tai (αξίας 30 ευρώ) με δωρεάν αποστολή.

Official Celebrating Organization που εκπροσωπεί την Ελλάδα:
Η ομάδα του babywearing.gr

Χορηγία δώρων: από τα Αστεράκι SlingsIBW2011logo_greece