Παγκόσμια Εβδομάδα Babywearing 2011 – Ελλάδα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια εβδομάδα Babywearing 2011:

ΚΥΡΙΑΚΗ, 16 Οκτωβρίου 2011
Με τα μαρσιπάκια μαζί - Μουσικοκινητική

Με τα μαρσιπάκια μαζί στη μουσικοκινητικήΓια μωρά 5 μηνών -12 μηνών και τολμηρούς γονείς. Φορέστε τα μωράκια σας σε μάρσιπους αγκαλιάς, άνετα ρούχα και καλτσάκια και ελάτε να απολαύσουμε άλλη μια δραστηριότητα που το babywearing κάνει ευκολότερη!

Το πρόγραμμα θα συντονίσει και θα παρουσιάσει η Φρατζέσκα Θεοδωρουλάκη στον όμορφο χώρο της Μουσικοκινητικής, Γούναρη 39 & Αθανάτoυ 1, Άνω Γλυφάδα, 2109613400.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για μαμάδες (ή μπαμπάδες) με το μωρό τους σε μάρσιπο αγκαλιάς. Δηλώστε συμμετοχή για κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 2109633883 ή με email στο sstamoul@babywearing.gr.
Πείτε μας αν θέλετε να σας δανείσουμε μάρσιπο αγκαλιάς για να το δοκιμάσετε στη διάρκεια του event!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν. Στις συναντήσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται πωλήσεις και δεν προωθείται καμία συγκεκριμένη μάρκα προϊόντων.

Σημείωση: Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να δοκιμάσετε και να δείτε από κοντά τα Αστεράκια Slings προκειμένου να αποφασίσετε για κάποια αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας, για να κανονίσουμε ένα ραντεβού.

Τα μωράκια (κάθε ηλικίας) είναι πάντα ευπρόσδεκτα στις συναντήσεις της Ομάδας Babywearing. Για το καλό των παιδιών μας και των μελών της ομάδας, παρακαλούμε κρατήστε τα άρρωστα παιδάκια/μωράκια στο σπίτι.

Official Celebrating Organization που εκπροσωπεί την Ελλάδα:
Η ομάδα του babywearing.gr

Χορηγία δώρων: από τα Αστεράκι SlingsIBW2011logo_greece