Παγκόσμια Εβδομάδα Babywearing 2011 – Ελλάδα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια εβδομάδα Babywearing 2011 πολλές μαμάδες απέδειξαν ότι το να φοράς το μωρό σου δε χρειάζεται να είναι ακριβό, μπορεί να γίνει με απλά καθημερινά αντικείμενα, ή με λίγη όρεξη για ράψιμο:

ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 Οκτωβρίου 2011

Φτιάξε το δικό σου μάρσιπο

Φτιάξε το δικό σου μάρσιποΕίτε ράβεις είτε χρησιμοποιείς ένα απλό σεντόνι ή ένα τραπεζομάντηλο, μπορείς να έχεις το δικό σου μάρσιπο αγκαλιάς και να φοράς το μωρό σου με άνεση και με τον οικονομικότερο τρόπο!

Φτιάξε το δικό σου μάρσιπο και στείλε μας φωτογραφίες απ’ τη δημιουργία σου!

Οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στη σελίδα του babywearing.gr στο facebook και μία απ’ όλες θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα μοναδικό Αστεράκι mei tai!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Λεπτομέρειες εκδήλωσης και Όροι συμμετοχής

Οι φωτογραφίες πρέπει να απεικονίζουν ασφαλές babywearing με μάρσιπο που ΔΕΝ έχει αγοραστεί και δεν έχει κατασκευαστεί από επαγγελματία ή από κάποιον που εμπορεύεται μάρσιπους αγκαλιάς.

Μπορεί να είναι κάποιος μάρσιπος οποιουδήποτε τύπου που έχεις ράψει εσύ (ή κάποιος που σ’ αγαπάει και ξέρει να ράβει!).

Μπορεί να είναι ένα κομμάτι πανί (ή πετσέτα, τραπεζομάντηλο, σεντόνι, κασκόλ, εσάρπα, κλπ.) με το οποίο φοράς το μωρό σου. Χωρίς περιορισμούς ηλικίας (ούτε για μωρά, ούτε για γονείς!) και θέσης (μπορείς να φοράς το μωρό σου μπροστά, στην πλάτη, στο πλάι, όπως σε βολεύει).

Οι φωτογραφίες μπορούν να σταλούν με email στο ibw2011@babywearing.gr ή μέσω facebook με προσωπικό μήνυμα. Μπορείς επίσης να δημοσιεύσεις απευθείας τις φωτογραφίες σου στη σελίδα της εκδήλωσης «Φτιάξε το δικό σου μάρσιπο!», αρκεί να είσαι σίγουρη/ος ότι φοράς το μωρό σου με ασφαλή τρόπο.

Μπορείς να στείλεις περισσότερες από μια φωτογραφίες αν δείχνουν διαφορετικό «μάρσιπο» ή διαφορετική θέση/τρόπο που φοράς το μωρό σου. Κάθε φωτογραφία θα μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή!

Με τη συμμετοχή σου στην κλήρωση συμφωνείς στο να δημοσιευθεί η φωτογραφία στο site www.babywearing.gr ή / και στο blog www.asterakislings.blogspot.com ή / και στη σελίδα www.facebook.com/asterakislings ή σε άλλα μέσα προβολής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Babywearing 2011 – Ελλάδα.

Μπορείς να στέλνεις/δημοσιεύεις τις φωτογραφίες σου από τώρα ως και την 15/10/2011.

Όλες οι συμμετοχές θα κληρωθούν τη Δευτέρα 17/10/11 και ο νικητής της κλήρωσης θα παραλάβει εντός 10 ημερών από τη λήξη της IBW2011 ένα Αστεράκι mei tai (αξίας 65 ευρώ) με δωρεάν αποστολή.

Δες ιδέες:

Official Celebrating Organization που εκπροσωπεί την Ελλάδα:
Η ομάδα του babywearing.gr

Χορηγία δώρων: από τα Αστεράκι SlingsIBW2011logo_greece