Παγκόσμια Εβδομάδα Babywearing 2011 – Ελλάδα

[two_third class=»» last=»no” ]

10 -- 16 Οκτωβρίου 2011
Babywearing: ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ!

Η ομάδα του babywearing.gr που είναι και φέτος η επίσημη ελληνική συμμετοχή στον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Babywearing, με χαρά σας παρουσιάζει το πρόγραμμα εκδηλώσεων που αφορούν στην υπέροχη τέχνη να «φοράμε το μωρό μας»:

ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 Οκτωβρίου 2011
Φτιάξε το δικό σου μάρσιπο

Είτε ράβεις είτε χρησιμοποιείς ένα απλό σεντόνι ή ένα τραπεζομάντηλο, μπορείς να έχεις το δικό σου μάρσιπο αγκαλιάς και να φοράς το μωρό σου με άνεση και με τον οικονομικότερο τρόπο!

Σας προτείναμε: Φτιάξε το δικό σου μάρσιπο και στείλε μας φωτογραφίες απ’ τη δημιουργία σου! Μία απ’ όλες κέρδισε μετά από κλήρωση ένα μοναδικό Αστεράκι mei tai!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Διάβασε περισσότερα εδώ

ΤΡΙΤΗ, 11 Οκτωβρίου 2011
Συνάντησε έναν babywearer!

Βρες άλλη μια μαμά ή άλλον έναν μπαμπά που χρησιμοποιεί μάρσιπο αγκαλιάς και βγείτε μια βόλτα!

Είτε γνωρίζεστε από πριν, είτε έχετε συναντηθεί μόνο “online”, είτε το κανονίσετε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας babywearing, είναι υπέροχο να συναντάς γονείς που φοράνε τα μωρά τους!

Σας προτείναμε: Babywearers μαζευτείτε! Φωτογραφηθείτε μαζί και στείλτε μας τις φωτογραφίες σας! Μια απ’ όλες κέρδισε από μια δωροεπιταγή αξίας 25 ευρώ για κάθε έναν από τους εικονιζόμενους.

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Διάβασε περισσότερα εδώ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 Οκτωβρίου 2011
Γνώρισε το babywearing -- Θεσσαλονίκη!

Γνωριμία με τους μάρσιπους αγκαλιάς και με το babywearing. Τα οφέλη του babywearing, τα χαρακτηριστικά των μάρσιπων αγκαλιάς και αυτό που τους κάνει μοναδικούς! Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε τύπου, βοήθεια και υποστήριξη για γονείς που φορούν τα μωρά τους!

Η ομάδα του babywearing συναντήθηκε αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη! Μας ζητούσατε μια συνάντηση στη Βόρεια Ελλάδα και η IBW2011 ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να την πραγματοποιήσουμε! Η συνάντηση ήταν εισαγωγική, για γνωριμία με το babywearing και τους διάφορους τύπους μάρσιπων αγκαλιάς! (Φυσικά είχε όλα τα χαρακτηριστικά των συναντήσεων της ομάδας μας: πραγματοποιήθηκε εθελοντικά, χωρίς καμία διαφήμιση ή προώθηση προϊόντων, χωρίς κόστος συμμετοχής, σε ουδέτερο χώρο όπου δε γίνονται πωλήσεις!).

Τη συνάντηση φιλοξένησε στους όμορφους χώρους του ο πρότυπος παιδικός σταθμός “Μαργαρίτα” που λειτουργεί από το 1994 στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς (μπροστά στο πάρκο Μάνου Κατράκη).
Τιβεριουπόλεως 3 – Ν. Κρήνη, τηλ. 2310458110.

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Διάβασε περισσότερα εδώ

ΠΕΜΠΤΗ, 13 Οκτωβρίου 2011
Μεγαλώνοντας μικρούς babywearers!
Αν τo παιδάκι σου φροντίζει την αγαπημένη του κούκλα ή το λούτρινο ζωάκι του σαν να είναι «το μωρό του», τότε σίγουρα το κρατάει αγκαλιά!

Σας προτείναμε: Στείλε μας φωτογραφία με το μικρό σου babywearer να φοράει το κουκλάκι του (είτε με παιδικό μάρσιπο, είτε με το δικό σου μάρσιπο αγκαλιάς, είτε με μια εσάρπα ή άλλο αυτοσχέδιο «μάρσιπο»).

Μία απ’ τις φωτογραφίες κέρδισε μετά από κλήρωση ένα Αστεράκι dolly mei tai (για κούκλα)!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Διάβασε περισσότερα εδώ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 15 Οκτωβρίου 2011
Babywearing για όλους!

Δεν είναι μόνο οι μαμάδες που φοράνε το μωρό τους! Μπαμπάδες, παπούδες,γιαγιάδες, νταντάδες, ή μεγαλύτερα αδέλφια, ήρθε η ώρα να σας αφιερώσουμε μια μέρα εορτασμού! Όταν κάποιος εκτός απ’ τη μαμά φροντίζει το μωρό, εκείνο νιώθει πιο οικεία στο μάρσιπο με τη μυρωδιά της και ηρεμεί ευκολότερα μακριά της.

Σας προτείναμε: Στείλτε μας τη φωτογραφία του μωρού σας σε μάρσιπο αγκαλιάς όπου ο babywearer θα είναι κάποιος άλλος – εκτός απ’ τη μαμά! Μία απ’ όλες κέρδισε μετά από κλήρωση ένα Αστεράκι mei tai!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Διάβασε περισσότερα εδώ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 16 Οκτωβρίου 2011
Με τα μαρσιπάκια μαζί -- Μουσικοκινητική

Για μωρά 5 μηνών -12 μηνών και τολμηρούς γονείς. Σας καλέσαμε να φορέσετε τα μωράκια σας σε μάρσιπους αγκαλιάς, άνετα ρούχα και καλτσάκια και ήρθατε να απολαύσουμε άλλη μια δραστηριότητα που το babywearing κάνει ευκολότερη!

Το πρόγραμμα συντόνισε και παρουσίασε η Φρατζέσκα Θεοδωρουλάκη στον όμορφο χώρο της Μουσικοκινητικής, Γούναρη 39 & Αθανάτoυ 1, Άνω Γλυφάδα, 2109613400.

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook 

Διάβασε περισσότερα εδώ

Official Celebrating Organization που εκπροσωπεί την Ελλάδα:
Η ομάδα του babywearing.gr

Χορηγία δώρων: από τα Αστεράκι SlingsΠαγκόσμια Εβδομάδα Babywearing Ελλάδα

[/two_third][one_third class=»» last=»yes» ]

[/one_third]